Välkommen till Sösdala Fotvårdsklinik!

Medicinsk Fotvård Säter i Dalarna

Välkommen till Tås finna fötter, Fotvård Säter i Dalarna! för mig är fötterna huvudsaken!

Jag som jobbar här är Tommy Engström och du kan nå mig på telefon 070 049 52 30.
Fotvård Säter i Dalarna är en medicinsk fotvårdspraktik mitt i Säter i Dalarna och startade våren 2001..
Våra behandlingar skänker dig välbefinnande från tå till topp i en tilltalande angenäm trevlig och lugn miljö.

Jag är Medicinska Fotvårdsterapeuter, som betyder att vi har en specialistutbildning i fötternas anatomi och kan  hantera  dina fötters problem. Jag erbjuder dig till och med   anvisningar om på vilket sätt du har möjlighet att  sköta dina fötter.

Medicinsk fotvård är professionell behandling av fotbesvär, så som  förhårdnader, liktår samt som häl sprickor. Jag förhindrar , behandlar såväl som mildrar dina besvär. Du får också  bra upplysningar på vilket sätt man kan   sköta dina fötter mellan behandlingarna.

Medicinsk fotvård  skiljer sig ifrån spa fotvård och vanlig fotvård , då den är terapeutiskt och kan behandlande  tillstånd så vilket  sockersjuka och psoriasis med mera.

Medicinsk fotvård kan  vara i speciellt bra för:
– Idrottare
– Diabetiker
– Reumatiker
– Personer vilket  vill skämma bort sig lite

Behandlingar här på fotvård Säter i Dalarna

Medicinsk fotvård
Liktornar
Fotsvamp
Trötta, ömma och irriterade fötter.
Fotmassage
Behandling av förhårdnader
Rådgivning vid vårtor och svamp
Klipper och slipar naglar
Behandling av liktornar
Behandling av nageltrång
Benvaxning
Behandlingar av hälsprickor
Hjälp med tjocka naglar
Avlastningar

Medicinsk fotvård Ger dina trötta fötter ett nytt liv
Fotvård Säter i Dalarna utför medicinsk fotvård och ger dina ömmande och trötta fötter ett nytt liv! Naturligtvis finns likaledes hjälp för dig med liktorn, självsprickor, förhårdnader, vårtor och dylikt. Unna dig en skön, och avkopplande stund med professionell pedikyr på praktiken Säter i Dalarna.

Sveriges medicinska fot terapeuter har alla Medlemmar ett individuellt godkännande från Miljö och Hälsa. Det vill säga, vi följer Socialstyrelsens hygienkrav för lokalhygien instrumentrengöring med mera.

Vi gör vårt bästa för att det ska bli en så skön behandling vilket möjligt
och som  ger ett välbefinnande för både kropp och själ. Så sparka av dig skorna, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om dina fötter.

Pantoletter
Hos oss på fotvård Säter i Dalarna kan  du köpa jättefina och bekväma sandaler och pantoletter i normal eller bred storlek med anatomiskt utformad sula och pantoletter med utbytbar sula. Finns i olika färger och storlekar, både dam och herr. Dessa pantoletter och sandaler är tillverkade i Tyskland och säljs endast hos medicinska fotterapeuter.

Har du något problem med fötterna? Då har du kommit rätt!
fotvård Säter i Dalarna behandlar olika fotbesvär vilket  ligger inom fotterapeutens kompetens. Välkommen till oss till och med  du med diabetes, psoriasis eller reumatism. Vårda det du använder allra mest. Dina fötter är viktiga och förtjänar all uppmärksamhet! Hos oss får du råd om hur dina fötter ska vårdas.

likaledes om du inte har något större problem med fötterna just nu då är det mycket klokt att behandla fötterna i förebyggande syfte för att undvika eventuella problem i framtiden. Du kan  likaså   unna dig en riktig skön Fot-SPA behandling med ekologiska fotprodukter.

Hälsporre
Har du problem med hälsporre (plantar fasciit)? vi har möjlighet att  tejpa din fot med special tejp för att lindra din värk. Hos oss på fotvård Säter i Dalarna har möjlighet att  du köpa bl.a. fotkräm, nagelsax, nagelfil, nagellack, sockar för diabetiker och ömtåliga fötter, mm.

Varje behandling börjar alltid med ett skönt fotbad, därefter tittar vi över dina fötter och bedömer vad vilket  behöver åtgärdas. Samtliga behandlingar avslutas med en härlig massage.

Hos oss hittar du likaledes skor, salvor och stödstrumpor till försäljning. Oavsett vilken behandling du väljer lovar vi att du får en lugn och skön stund vilket  verkat avslappnande för både kropp och själ. Kontakta oss för mer information eller för att boka tid för fotvård !

Om Företaget
Vi sätter kunden i fokus för att på bästa sätt kunna hjälpa dig. Innehar vårdutbildning och Fotterapeut utbildning, Medlem i Fotterapeuternas Riksorganisation FRO.

Delbehandling – Om du bara vill ha hjälp med ett specifikt problem T.ex. vårtor, liktornar, hälsprickor, nageltrång etc. eller om du bara vill ha naglarna klippta kan  du välja att boka en delbehandling. Att ange exakt tidsåtgång för en delbehandling är svårt efter som  detta har möjlighet att  variera beroende på vad som  ska göras. vilket  regel tar dock en första delbehandling av t ex vårtor eller liktornar cirka 30 minuter.

Hembesök – Medicinsk fotvård   vilket  ovan. Enda skillnaden är att den utförs i kundens hem Säter i Dalarna. Jag har själv med mig allt material som  behövs till behandlingen. Du som  kund behöver inte stå för någonting.
(Tid: ca. 60 min)
Pris: 450 kr

Kontakt
Tommy Åström
070 049 52 30
te030707@gmail.com

Min ledstjärna är att våra fötter är den viktiga grund vi alla står på och att friska fötter är en viktig förutsättning för välmående och hälsa. vi ser fram emot att få ta hand om dina fötter och hjälpa dig med frågor om hur du på bästa sätt har möjlighet att  ta hand om dina fötter.

 

Tås finna fötter E-mail: tengstrom78@gmail.com Tel:076 297 05 85
Main address: Tommy Engström Barbrogatan 1 78330 Säter