Fotvård

Medicinsk Fotvård Mullsjö i Jönköping

Välkommen till Fotvård Mullsjö i Jönköping!

Fot & Hälsokällan:

 • Telefon: 073-919 44 90
 • Hemsida: [Fot & Hälsokällan hemsida]
 • Adress: Solhultsvägen 11, 565 92 Mullsjö
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård, paraffinbad.

Fotvård Mullsjö:

 • Telefon: 070-272 72 73
 • Hemsida: [Fotvård Mullsjö hemsida]
 • Adress: Storgatan 23, 565 92 Mullsjö
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård, spabehandlingar.

Jönköping:

Fotsalongen i Jönköping:

 • Telefon: 073-387 24 85
 • Hemsida: [Fotsalongen i Jönköping hemsida]
 • Adress: Östra Storgatan 34, 553 12 Jönköping
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård, paraffinbad.

Medicinsk Fotvård Jönköping:

 • Telefon: 010-190 20 20
 • Hemsida: [Medicinsk Fotvård Jönköping hemsida]
 • Adress: Stationsgatan 11, 553 12 Jönköping
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård, spabehandlingar.

Fotfixarna:

 • Telefon: 070-289 44 55
 • Hemsida: [Fotfixarna hemsida]
 • Adress: Östra Storgatan 21, 553 12 Jönköping
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård, paraffinbad.

Fotvård i Mullsjö och Jönköping:

Mullsjö:

I Mullsjö finns det ett antal fotvårdsmottagningar som erbjuder medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård och spabehandlingar.

Några exempel på fotvårdsmottagningar i Mullsjö:

 • Fot & Hälsokällan:

  [Fot & Hälsokällan hemsida]

 • Fotvård Mullsjö:

  [Fotvård Mullsjö hemsida]

Jönköping:

I Jönköping finns det ett större utbud av fotvårdsmottagningar. De erbjuder samma typer av behandlingar som i Mullsjö, men vissa mottagningar har specialiserat sig på specifika områden, till exempel diabetesfotvård eller idrottsfotvård.

Några exempel på fotvårdsmottagningar i Jönköping:

 • Fotsalongen i Jönköping:

  [Fotsalongen i Jönköping hemsida]

 • Medicinsk Fotvård Jönköping:

  [Medicinsk Fotvård Jönköping hemsida]

 • Fotfixarna:

  [Fotfixarna hemsida]

Tips:

 • Vården.se: Du kan använda Vården.se för att hitta fler fotvårdsmottagningar i Jönköpings län: [Vården.se fotvård Jönköpings län]
 • Jämför priser och tjänster: Jämför priser och tjänster innan du bokar en tid.
 • Läs recensioner: Läs recensioner av andra kunder för att få en uppfattning om fotvårdsmottagningens kvalitet.

Kom ihåg:

 • Diabetes eller andra hälsoproblem: Om du har diabetes eller andra hälsoproblem, bör du kontakta en läkare innan du får fotvård.
 • Legitimerad fotvårdsterapeut: Det är viktigt att fotvårdsmottagningen har en legitimerad fotvårdsterapeut.

Fotvård är en viktig del av en god hälsa. Genom att ta hand om dina fötter kan du förebygga problem och njuta av friska fötter hela livet.

Här är några ytterligare resurser:

 • TimeCenter: [TimeCenter fotvård Mullsjö] och [TimeCenter fotvård Jönköping]
 • Bokadirekt: [Bokadirekt fotvård Mullsjö] och [Bokadirekt fotvård Jönköping]

Jag hoppas att denna information har varit till hjälp!

Fotvård Mullsjö i Jönköping är en medicinsk fotvårdspraktik mitt i Mullsjö i Jönköping och startade sommaren 1994..
Våra behandlingar skänker dig tillfredsställelse från tå till topp i en tilltalande skönskön och avkopplande miljö.

Vi är Medicinska Fotvårdsterapeuter, vilket innebär att vi har en specialistutbildning i fötternas anatomi och har möjlighet att hantera  dina fötters problem. Vi erbjuder dig likaså  anvisningar om hurdu har möjlighet att   sköta dina fötter.

Medicinsk fotvård  är yrkesmässig behandling av fotbesvär, så som  förhårdnader, liktår såväl vilket   häl sprickor. Vi förebygger, behandlar och mildrar dina besvär. Du får likaledes bra } instruktioner hur man har möjlighet att   sköta dina fötter mellan behandlingarna.

Medicinsk pedikyr  skiljer sig ifrån spa fotvård och vanlig pedikyr , då den är terapeutiskt vilket  vid tillstånd så vilket  diabetes och psoriasis med mera.

Medicinsk pedikyr har möjlighet att  vara i synnerhet bra för:
– sportutövare
– Diabetiker
– Reumatiker
– Personer vilket  vill skämma bort sig lite

Behandlingar här på fotvård Mullsjö i Jönköping

Medicinsk fotvård
Liktornar
Fotsvamp
Trötta, ömma och irriterade fötter.
Fotmassage
Behandling av förhårdnader
Rådgivning vid vårtor och svamp
Klipper och slipar naglar
Behandling av liktornar
Behandling av nageltrång
Benvaxning
Behandlingar av hälsprickor
Hjälp med tjocka naglar
Avlastningar

Medicinsk pedikyr Ger dina trötta fötter ett nytt liv
Fotvård Mullsjö i Jönköping utför medicinsk fotvård och ger dina ömmande och trötta fötter ett nytt liv! Självfallet finns likaså hjälp för dig med liktorn, självsprickor, förhårdnader, vårtor och dylikt. Unna dig en skön, och avkopplande stund med professionell pedikyr på praktiken vilket  ligger på Bangårdsgatan 6, Mullsjö i Jönköping.

Sveriges medicinska fot terapeuter har alla Medlemmar ett individuellt godkännande från Miljö och Hälsa. Det vill säga, vi följer Socialstyrelsens hygienkrav för lokalhygien instrumentrengöring med mera.

Vi gör vårt bästa för att det ska bli en så skön behandling vilket  möjligt
och som  ger ett välbefinnande för både kropp och själ. Så sparka av dig skorna, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om dina fötter.

Pantoletter
Hos oss på fotvård Mullsjö i Jönköping kan  du köpa jättefina och bekväma sandaler och pantoletter i normal eller bred storlek med anatomiskt utformad sula och pantoletter med utbytbar sula. Finns i olika färger och storlekar, både dam och herr. Dessa pantoletter och sandaler är tillverkade i Tyskland och säljs endast hos medicinska fotterapeuter.

Har du något problem med fötterna? Då har du kommit rätt!
fotvård Mullsjö i Jönköping behandlar olika fotbesvär vilket  ligger inom fotterapeutens kompetens. Välkommen till oss även  du med diabetes, psoriasis eller reumatism. Vårda det du använder allra mest. Dina fötter är viktiga och förtjänar all uppmärksamhet! Hos oss får du råd om hur dina fötter ska vårdas.

likaså  om du inte har något större problem med fötterna just nu då är det mycket klokt att behandla fötterna i förebyggande syfte för att undvika eventuella problem i framtiden. Du har möjlighet att   till och med  unna dig en riktig skön fot-SPA behandling med ekologiska fotprodukter.

Hälsporre
Har du problem med hälsporre (plantar fasciit)? vi kan  tejpa din fot med special tejp för att lindra din värk. Hos oss på fotvård Mullsjö i Jönköping har möjlighet att  du köpa bl.a. fotkräm, nagelsax, nagelfil, nagellack, sockar för diabetiker och ömtåliga fötter, mm.

Varje behandling börjar alltid med ett skönt fotbad, därefter tittar vi över dina fötter och bedömer vad vilket  behöver åtgärdas. Samtliga behandlingar avslutas med en härlig massage.

Hos oss hittar du till och med  skor, salvor och stödstrumpor till försäljning. Oavsett vilken behandling du väljer lovar vi att du får en lugn och skön stund vilket  verkat avslappnande för både kropp och själ. Kontakta oss för mer information eller för att boka tid för pedikyr !

Om Företaget
fotvård Mullsjö i Jönköping startade november 2005. Inger som  driver företaget sätter kunden i fokus för att på bästa sätt kunna hjälpa dig.
Innehar vårdutbildning och Fotterapeut utbildning, Medlem i Fotterapeuternas Riksorganisation FRO.

Fotvård Mullsjö i Jönköping Praktiken erbjuder likaledes  Zonterapi

Zonterapi
har en akupunkturliknande har möjlighet att , dvs att hjälpa kroppen att läka sig själv. Olika zoner på fötterna masseras för att påverka smärtor i inre organ, leder och muskler.

För ledbesvär: Zonterapi används för att lindra värk i leder vilket  axlar, skuldror, armbågar, hand-, höft- och knäleder samt ischias. För huvudet: Zonterapi lindrar vissa allergier, huvudvärk, migrän, ögon- och öronbesvär.

För magen: Gall- och leverbesvär, magkatarr, magsår och förstoppning kan  avhjälpas med zonterapi. Zonterapi har likaså  god effekt mot: dålig blodcirkulation, klimakteriebesvär, äggledarinflammation, prostatit och mensbesvär.

Rosenmetoden:
Rosenmetoden handlar om att skapa förändring, från den person Du tror att Du är till den Du VERKLIGEN är! Det är en mjuk massage vilket  gör kroppen medveten om dess spänningar, får muskler att slappna av och återgå till sitt normala tillstånd. Undanträngda känslor ges möjlighet att komma upp till medveten nivå och kan  bearbetas.

Rosenmetoden är bra för dig vilket  har spända, vär kan de muskler, känner dig trött utan att förstå varför, vill nå ett större kroppsmedvetande eller vill nå ökad självkännedom.

Bindvävsmassage: Behandling med bindvävsmassage löser upp förtätningen och blodcirkulationen förbättras, vilket positivt påverkar det vegetativa nervsystemet.

Hawaiiansk lomi-lomimassage: Massage bl. a längs med kroppens energibanor, på zonterapizoner och akupunkturer. Lomi-lomi betyder på svenska ”den kärleksfulla beröringen mellan hjärta, hand och själ.”

Delbehandling – Om du bara vill ha hjälp med ett specifikt problem
T.ex. vårtor, liktornar, hälsprickor, nageltrång etc. eller om du bara vill ha naglarna klippta kan  du välja att boka en delbehandling. Att ange exakt tidsåtgång för en delbehandling är svårt eftersom  detta kan  variera beroende på vad vilket  ska göras. som  regel tar dock en första delbehandling av t ex vårtor eller liktornar cirka 30 minuter.

Nästkommande behandling av vårtor eller liktornar tar i regel bara 15 minuter, så då har möjlighet att  ni boka delbehandling (liten).
Delbehandling (Liten)
(Tid: Ca. 15 min)
Pris: 125 kr

Delbehandling (Stor)
(Tid: Ca 30 min)
Pris: 250 kr

Hembesök – Medicinsk fotvård   vilket  ovan. Enda skillnaden är att den utförs i kundens hem (max 15 km från Mullsjö i Jönköping). vi har själv med mig allt material som  behövs till behandlingen. Du som  kund behöver inte stå för någonting.
(Tid: ca. 60 min)
Pris: 600 kr

Kontakt
Fotvård Mullsjö i Jönköping

Vår ledstjärna är att våra fötter är den viktiga grund vi alla står på och att friska fötter är en viktig förutsättning för välmående och hälsa. vi ser fram emot att få ta hand om dina fötter och hjälpa dig med frågor om hur du på bästa sätt har möjlighet att  ta hand om dina fötter.