Fotvård

Medicinsk Fotvård Lyckeby i Blekinge

Välkommen till Fotvård Lyckeby i Blekinge!

Fotvård i Lyckeby:

1. Fotspår Fotvård:

 • Telefon: 070-962 10 50
 • Hemsida: [Fotspår Fotvård hemsida]
 • Adress: Karlskrona (verksam i Lyckeby)
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård, paraffinbad.

2. Lottas medicinska fotvård:

 • Telefon: 070-200 11 25
 • Hemsida: [Lottas medicinska fotvård hemsida]
 • Adress: Karlskrona (verksam i Lyckeby)
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård, spabehandlingar.

3. Sirinthras medicinska fotvårdsklinik:

 • Telefon: 072-183 80 20
 • Hemsida: [Sirinthras medicinska fotvårdsklinik hemsida]
 • Adress: Riksvägen 30, 371 62 Lyckeby
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård, paraffinbad.

4. Fotvård Lyckeby – TimeCenter:

 • Hemsida: [Fotvård Lyckeby – TimeCenter]
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård.

5. Fotvård Lyckeby – Bokadirekt:

 • Hemsida: [Fotvård Lyckeby – Bokadirekt]
 • Erbjuder: Medicinsk fotvård, fotmassage, nagelvård.

Tips:

 • Jämför priser och tjänster innan du bokar en tid.
 • Läs recensioner av andra kunder för att få en uppfattning om fotvårdsmottagningens kvalitet.

Kom ihåg:

 • Om du har diabetes eller andra hälsoproblem, bör du kontakta en läkare innan du får fotvård.
 • Det är viktigt att fotvårdsmottagningen har en legitimerad fotvårdsterapeut.

Jag hoppas att detta har hjälpt dig!

Observera:

 • Telefonnummer och hemsidor kan ha ändrats sedan jag senast uppdaterade denna information.
 • Det kan finnas fler fotvårdsmottagningar i Lyckeby än de jag har listat.

Vänligen kontakta fotvårdsmottagningen direkt för att få den senaste informationen om priser, tjänster och tillgänglighet.

Vi som jobbar här är Tommy och Johan . Fotvård Lyckeby i Blekinge är en medicinsk fotvårdspraktik mitt i Lyckeby i Blekinge och startade våren 1990..
Våra behandlingar skänker dig tillfredsställelse från tå till topp i en tilltalande trevlig trivsam och fridfullt miljö.

Vi är Medicinska Fotvårdsterapeuter, vilket innebär att vi har en specialistutbildning i fötternas anatomi och har möjlighet att hantera  dina fötters problem. Vi erbjuder dig dessutom instruktioner om på vilket sättdu kan  vårda dina fötter.

Medicinsk pedikyr  är proffsig behandling av fotbesvär, så som  förhårdnader, liktår och häl sprickor. Vi förhindrar, behandlar och mildrar dina obehag . Du får också goda } anvisningar på vilket sätt man kan  vårda dina fötter mellan behandlingarna.

Medicinsk fotvård  skiljer sig ifrån spa fotvård och vanlig pedikyr , då den är terapeutiskt vilket  vid tillstånd så vilket  diabetes och psoriasis med mera.

Medicinsk pedikyr kan  vara i synnerligen bra för:
– idrottsmän
– Diabetiker
– Reumatiker
– Personer vilket  vill skämma bort sig lite

Behandlingar här på fotvård Lyckeby i Blekinge

Medicinsk fotvård
Liktornar
Fotsvamp
Trötta, ömma och irriterade fötter.
Fotmassage
Behandling av förhårdnader
Rådgivning vid vårtor och svamp
Klipper och slipar naglar
Behandling av liktornar
Behandling av nageltrång
Benvaxning
Behandlingar av hälsprickor
Hjälp med tjocka naglar
Avlastningar

Medicinsk fotvård Ger dina trötta fötter ett nytt liv
Fotvård Lyckeby i Blekinge utför medicinsk fotvård och ger dina ömmande och trötta fötter ett nytt liv! Naturligtvis finns till och med hjälp för dig med liktorn, självsprickor, förhårdnader, vårtor och dylikt. Unna dig en skön, och avkopplande stund med professionell fotvård på praktiken vilket  ligger på Bangårdsgatan 6, Lyckeby i Blekinge.

Sveriges medicinska fot terapeuter har alla Medlemmar ett individuellt godkännande från Miljö och Hälsa. Det vill säga, vi följer Socialstyrelsens hygienkrav för lokalhygien instrumentrengöring med mera.

Vi gör vårt bästa för att det ska bli en så skön behandling vilket  möjligt
och som  ger ett välbefinnande för både kropp och själ. Så sparka av dig skorna, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om dina fötter.

Pantoletter
Hos oss på fotvård Lyckeby i Blekinge har möjlighet att  du köpa jättefina och bekväma sandaler och pantoletter i normal eller bred storlek med anatomiskt utformad sula och pantoletter med utbytbar sula. Finns i olika färger och storlekar, både dam och herr. Dessa pantoletter och sandaler är tillverkade i Tyskland och säljs endast hos medicinska fotterapeuter.

Har du något problem med fötterna? Då har du kommit rätt!
fotvård Lyckeby i Blekinge behandlar olika fotbesvär som  ligger inom fotterapeutens kompetens. Välkommen till oss även  du med diabetes, psoriasis eller reumatism. Vårda det du använder allra mest. Dina fötter är viktiga och förtjänar all uppmärksamhet! Hos oss får du råd om hur dina fötter ska vårdas.

likaså  om du inte har något större problem med fötterna just nu då är det mycket klokt att behandla fötterna i förebyggande syfte för att undvika eventuella problem i framtiden. Du kan   till och med  unna dig en riktig skön fot-SPA behandling med ekologiska fotprodukter.

Hälsporre
Har du problem med hälsporre (plantar fasciit)? vi kan  tejpa din fot med special tejp för att lindra din värk. Hos oss på fotvård Lyckeby i Blekinge har möjlighet att  du köpa bl.a. fotkräm, nagelsax, nagelfil, nagellack, sockar för diabetiker och ömtåliga fötter, mm.

Varje behandling börjar alltid med ett skönt fotbad, därefter tittar vi över dina fötter och bedömer vad som  behöver åtgärdas. Samtliga behandlingar avslutas med en härlig massage.

Hos oss hittar du på liknande sätt  skor, salvor och stödstrumpor till försäljning. Oavsett vilken behandling du väljer lovar vi att du får en lugn och skön stund vilket  verkat avslappnande för både kropp och själ. Kontakta oss för mer information eller för att boka tid för pedikyr !

Om Företaget
fotvård Lyckeby i Blekinge startade november 2005. Inger vilket  driver företaget sätter kunden i fokus för att på bästa sätt kunna hjälpa dig.
Innehar vårdutbildning och Fotterapeut utbildning, Medlem i Fotterapeuternas Riksorganisation FRO.

Fotvård Lyckeby i Blekinge Praktiken erbjuder likaså  Zonterapi

Zonterapi
har en akupunkturliknande har möjlighet att , dvs att hjälpa kroppen att läka sig själv. Olika zoner på fötterna masseras för att påverka smärtor i inre organ, leder och muskler.

För ledbesvär: Zonterapi används för att lindra värk i leder vilket  axlar, skuldror, armbågar, hand-, höft- och knäleder samt ischias. För huvudet: Zonterapi lindrar vissa allergier, huvudvärk, migrän, ögon- och öronbesvär.

För magen: Gall- och leverbesvär, magkatarr, magsår och förstoppning har möjlighet att  avhjälpas med zonterapi. Zonterapi har också  god effekt mot: dålig blodcirkulation, klimakteriebesvär, äggledarinflammation, prostatit och mensbesvär.

Rosenmetoden:
Rosenmetoden handlar om att skapa förändring, från den person Du tror att Du är till den Du VERKLIGEN är! Det är en mjuk massage som  gör kroppen medveten om dess spänningar, får muskler att slappna av och återgå till sitt normala tillstånd. Undanträngda känslor ges möjlighet att komma upp till medveten nivå och kan  bearbetas.

Rosenmetoden är bra för dig som  har spända, vär kan de muskler, känner dig trött utan att förstå varför, vill nå ett större kroppsmedvetande eller vill nå ökad självkännedom.

Bindvävsmassage: Behandling med bindvävsmassage löser upp förtätningen och blodcirkulationen förbättras, vilket positivt påverkar det vegetativa nervsystemet.

Hawaiiansk lomi-lomimassage: Massage bl. a längs med kroppens energibanor, på zonterapizoner och akupunkturer. Lomi-lomi betyder på svenska ”den kärleksfulla beröringen mellan hjärta, hand och själ.”

Delbehandling – Om du bara vill ha hjälp med ett specifikt problem
T.ex. vårtor, liktornar, hälsprickor, nageltrång etc. eller om du bara vill ha naglarna klippta har möjlighet att  du välja att boka en delbehandling. Att ange exakt tidsåtgång för en delbehandling är svårt eftersom  detta kan  variera beroende på vad som  ska göras. som  regel tar dock en första delbehandling av t ex vårtor eller liktornar cirka 30 minuter.

Nästkommande behandling av vårtor eller liktornar tar i regel bara 15 minuter, så då kan  ni boka delbehandling (liten).
Delbehandling (Liten)
(Tid: Ca. 15 min)
Pris: 125 kr

Delbehandling (Stor)
(Tid: Ca 30 min)
Pris: 250 kr

Hembesök – Medicinsk pedikyr   vilket  ovan. Enda skillnaden är att den utförs i kundens hem (max 15 km från xxxx). vi har själv med mig allt material vilket  behövs till behandlingen. Du som  kund behöver inte stå för någonting.
(Tid: ca. 60 min)
Pris: 600 kr

Kontakt
Fotvård Lyckeby i Blekinge

Vår ledstjärna är att våra fötter är den viktiga grund vi alla står på och att friska fötter är en viktig förutsättning för välmående och hälsa. vi ser fram emot att få ta hand om dina fötter och hjälpa dig med frågor om hur du på bästa sätt har möjlighet att  ta hand om dina fötter.

Lyckeby i Karlskrona kommun i Blekinge län

Lyckeby är en tätort i Karlskrona kommun i Blekinge län, i sydöstra Sverige. Tätorten har cirka 3 500 invånare och ligger vid havet, med en vacker natur och många fina stränder.

Lyckeby är känt för sin rika historia, med många gamla byggnader och sevärdheter att besöka. En av de mest kända attraktionerna i Lyckeby är Slottet Carlsten, som är ett av Sveriges mest kända slott och en populär turistdestination. Slottet byggdes på 1600-talet och är idag öppet för besökare, som kan få en inblick i slottets historia och arkitektur.

Lyckeby är också känt för sin vackra natur och många fina stränder. Stranden i Lyckeby är en av de mest populära i området, med fina sanddyner och kristallklart vatten. I Lyckeby finns också ett antal vandringsleder och cykelleder, som gör det lätt att upptäcka den vackra naturen i området.

Trots sin lilla storlek har Lyckeby också ett brett utbud av affärer, restauranger och serviceföretag. Här finns allt från små lokala butiker till stora kedjor, vilket gör det enkelt att få tag på det man behöver. Lyckeby har också en mångfald av olika boendealternativ, med allt från lägenheter och radhus till villor och gårdar.

Lyckeby är också känt för sin aktiva föreningsliv, med många olika föreningar och organisationer som verkar i tätorten. Här finns bland annat fotbollsklubbar, idrottsföreningar, musikföreningar och kulturföreningar, vilket ger möjlighet för alla att hitta något som intresserar dem.

Sammanfattningsvis är Lyckeby en liten, men mycket attraktiv tätort i Blekinge. Här finns en rik historia, vacker natur och ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter att upptäcka. Tätorten är också en bra plats att bo och leva på, med ett bra utbud av boende- och bostadsmöjligheter och en aktiv föreningsliv.