Medicinsk Fotvård Ludvika i Dalarna

Ring om du vill boka fotvård i Ludvika. 070-049 52 30
TÅs fina fötter

Öppettider: Måndag – Fredag
Medlem i fotterapeuterna
Betalning med kontanter och Swish

Konsultation
Till mig kan ni ringa eller skicka sms om ni har
några besvär med era fötter för rådgivning. Kostnad 50 kr

Jag finns där kunden är eftersom jag bara gör hembesök.
Jag är en kunnig medicinsk fotvårdare som gör hembesök i större delarna av dalarna. Jag tillämpar noggranna hygienrutiner vad gäller instrumenthantering, handtvätt och handsprit, för att du som kund ska känna dig trygg med behandlingen. Jag är utbildad till medicinsk fotvårdare (Utbildningen var både teoretisk och praktisk) och undersköterska och har jobbat i vården i 30 år åt Norrbottens och Stockholm läns landsting.

Medicinsk fotvård

Medicinsk fotvård är mer än att behandla nageltrång vårtor osv det handlar om att förebygga att problem uppstår. Jag ger dig råd om hur du ska undvika problem med dina fötter. Bokar ni fotvård var 6-8 vecka så förebygger ni problem som kan uppstå i framtiden.

Behandlingar
Jag behandlar liktornar självsprickor, nageltrång, vårtor, kartnaglar, liktornar, fotsvamp/nagelsvamp.
Före behandlingen undersöker jag dina fötter och skriver ner det i en journal, detta för att säkerställa din trygghet.
En behandling tar ca 30-60 minuter och inleds med ett uppmjukande och skönt fotbad. Jag gör rent runt nagelbanden klipper, slipar naglarna och avlägsnar förhårdnader liktornar etc. detta avslutas med en avkopplande fotmassage.

Det är viktigt att ta hand om sina fötter. Fötterna ska bära dig genom hela livet.

MEDICINSK FOTVÅRD
PRIS 650 KR
HELGPRIS 700 KR
Återkommande kunder får rabatterat pris.

Jag säljer inte nya fötter men sköter om dina fötter så det känns bra. Jag vet hur du ska sköta om dina fötter.
Skäm bort dig själv och dina fötter. Unna dig en skön och avkopplande stund.
Boka tid hos TÅs fina fötter redan idag.