Medicinsk Fotvård Arvika i Värmland

Välkommen till Fotvård Arvika i Värmland! för oss är fötterna huvudsaken!

Jösse Fötter/Cathrine Bodin
Nordgatan 12, Arvika
Telefon 073-070 70

Äwas Fötter
Nordgatan 12, Arvika
Telefon 070-699 32

Måseide Fysioterapi AB
Kyrkogatan 12, Arvika
Telefon 070-692 32

Miras Fotvård
Kyrkogatan 10 E, Arvika

Sköna Fötter i Arvika
Kyrkogatan 36, Arvika
Telefon 070-576 58

Saengphet Suchada
Gästgivarevägen 1, Arvika
Telefon 070-335 17

Dermapraktiken
Skyttegatan 19, Arvika
Telefon073-182 30

Annikas Fotvård
Hamngatan 21 A, Arvika
Telefon 070-598 98

Fotvård Arvika i Värmland är en medicinsk fotvårdspraktik mitt i Arvika i Värmland och startade vintern 1999..
Våra behandlingar skänker dig välbefinnande från tå till topp i en tilltalande behaglig trevlig och avslappnande miljö.

Vi är Medicinska Fotvårdsterapeuter, vilket betyder att vi har en specialistutbildning i fötternas anatomi och kan sköta  dina fötters problem. Vi ger dig ock anvisningar om hurdu har möjlighet att  vårda dina fötter.

Medicinsk fotvård  är yrkesmässig behandling av fotbesvär, så som  förhårdnader, liktår och häl sprickor. Vi förebygger, behandlar samt avhjälper dina besvär. Du får till och med bra } instruktioner på vilket sätt man kan  vårda dina fötter mellan behandlingarna.

Medicinsk fotvård  skiljer sig ifrån spa pedikyr och vanlig fotvård , då den är behandlande som  vid tillstånd så som  sockersjuka och psoriasis med mera.

Medicinsk fotvård kan  vara i synnerhet bra för:
– idrottsmän
– Diabetiker
– Reumatiker
– Personer som  vill skämma bort sig lite

Behandlingar här på fotvård Arvika i Värmland

Medicinsk pedikyr
Liktornar
Fotsvamp
Trötta, ömma och irriterade fötter.
Fotmassage
Behandling av förhårdnader
Rådgivning vid vårtor och svamp
Klipper och slipar naglar
Behandling av liktornar
Behandling av nageltrång
Benvaxning
Behandlingar av hälsprickor
Hjälp med tjocka naglar
Avlastningar

Medicinsk pedikyr Ger dina trötta fötter ett nytt liv
Fotvård Arvika i Värmland utför medicinsk fotvård och ger dina ömmande och trötta fötter ett nytt liv! Naturligtvis finns likaså hjälp för dig med liktorn, självsprickor, förhårdnader, vårtor och dylikt. Unna dig en skön, och avkopplande stund med professionell pedikyr på praktiken vilket  ligger på Bangårdsgatan 6, Arvika i Värmland.

Sveriges medicinska fot terapeuter har alla Medlemmar ett individuellt godkännande från Miljö och Hälsa. Det vill säga, vi följer Socialstyrelsens hygienkrav för lokalhygien instrumentrengöring med mera.

Vi gör vårt bästa för att det ska bli en så skön behandling vilket  möjligt
och vilket  ger ett välbefinnande för både kropp och själ. Så sparka av dig skorna, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om dina fötter.

Pantoletter
Hos oss på fotvård Arvika i Värmland har möjlighet att  du köpa jättefina och bekväma sandaler och pantoletter i normal eller bred storlek med anatomiskt utformad sula och pantoletter med utbytbar sula. Finns i olika färger och storlekar, både dam och herr. Dessa pantoletter och sandaler är tillverkade i Tyskland och säljs endast hos medicinska fotterapeuter.

Har du något problem med fötterna? Då har du kommit rätt!
fotvård Arvika i Värmland behandlar olika fotbesvär vilket  ligger inom fotterapeutens kompetens. Välkommen till oss likaledes  du med diabetes, psoriasis eller reumatism. Vårda det du använder allra mest. Dina fötter är viktiga och förtjänar all uppmärksamhet! Hos oss får du råd om hur dina fötter ska vårdas.

likaledes  om du inte har något större problem med fötterna just nu då är det mycket klokt att behandla fötterna i förebyggande syfte för att undvika eventuella problem i framtiden. Du har möjlighet att   likaledes  unna dig en riktig skön fot-SPA behandling med ekologiska fotprodukter.

Hälsporre
Har du problem med hälsporre (plantar fasciit)? vi kan  tejpa din fot med special tejp för att lindra din värk. Hos oss på fotvård Arvika i Värmland har möjlighet att  du köpa bl.a. fotkräm, nagelsax, nagelfil, nagellack, sockar för diabetiker och ömtåliga fötter, mm.

Varje behandling börjar alltid med ett skönt fotbad, därefter tittar vi över dina fötter och bedömer vad som  behöver åtgärdas. Samtliga behandlingar avslutas med en härlig massage.

Hos oss hittar du även  skor, salvor och stödstrumpor till försäljning. Oavsett vilken behandling du väljer lovar vi att du får en lugn och skön stund som  verkat avslappnande för både kropp och själ. Kontakta oss för mer information eller för att boka tid för fotvård !

Om Företaget
fotvård Arvika i Värmland startade november 2005. Inger vilket  driver företaget sätter kunden i fokus för att på bästa sätt kunna hjälpa dig.
Innehar vårdutbildning och Fotterapeut utbildning, Medlem i Fotterapeuternas Riksorganisation FRO.

Fotvård Arvika i Värmland Praktiken erbjuder till och med  Zonterapi

Zonterapi
har en akupunkturliknande kan , dvs att hjälpa kroppen att läka sig själv. Olika zoner på fötterna masseras för att påverka smärtor i inre organ, leder och muskler.

För ledbesvär: Zonterapi används för att lindra värk i leder vilket  axlar, skuldror, armbågar, hand-, höft- och knäleder samt ischias. För huvudet: Zonterapi lindrar vissa allergier, huvudvärk, migrän, ögon- och öronbesvär.

För magen: Gall- och leverbesvär, magkatarr, magsår och förstoppning har möjlighet att  avhjälpas med zonterapi. Zonterapi har på liknande sätt  god effekt mot: dålig blodcirkulation, klimakteriebesvär, äggledarinflammation, prostatit och mensbesvär.

Rosenmetoden:
Rosenmetoden handlar om att skapa förändring, från den person Du tror att Du är till den Du VERKLIGEN är! Det är en mjuk massage vilket  gör kroppen medveten om dess spänningar, får muskler att slappna av och återgå till sitt normala tillstånd. Undanträngda känslor ges möjlighet att komma upp till medveten nivå och har möjlighet att  bearbetas.

Rosenmetoden är bra för dig vilket  har spända, värhar möjlighet att de muskler, känner dig trött utan att förstå varför, vill nå ett större kroppsmedvetande eller vill nå ökad självkännedom.

Bindvävsmassage: Behandling med bindvävsmassage löser upp förtätningen och blodcirkulationen förbättras, vilket positivt påverkar det vegetativa nervsystemet.

Hawaiiansk lomi-lomimassage: Massage bl. a längs med kroppens energibanor, på zonterapizoner och akupunkturer. Lomi-lomi betyder på svenska ”den kärleksfulla beröringen mellan hjärta, hand och själ.”

Delbehandling – Om du bara vill ha hjälp med ett specifikt problem
T.ex. vårtor, liktornar, hälsprickor, nageltrång etc. eller om du bara vill ha naglarna klippta har möjlighet att  du välja att boka en delbehandling. Att ange exakt tidsåtgång för en delbehandling är svårt eftersom  detta har möjlighet att  variera beroende på vad som  ska göras. som  regel tar dock en första delbehandling av t ex vårtor eller liktornar cirka 30 minuter.

Nästkommande behandling av vårtor eller liktornar tar i regel bara 15 minuter, så då har möjlighet att  ni boka delbehandling (liten).
Delbehandling (Liten)
(Tid: Ca. 15 min)
Pris: 125 kr

Delbehandling (Stor)
(Tid: Ca 30 min)
Pris: 250 kr

Hembesök – Medicinsk pedikyr   vilket  ovan. Enda skillnaden är att den utförs i kundens hem (max 15 km från Arvika i Värmland). vi har själv med mig allt material som  behövs till behandlingen. Du som  kund behöver inte stå för någonting.
(Tid: ca. 60 min)
Pris: 600 kr

Kontakt
Fotvård Arvika i Värmland

Vår ledstjärna är att våra fötter är den viktiga grund vi alla står på och att friska fötter är en viktig förutsättning för välmående och hälsa. vi ser fram emot att få ta hand om dina fötter och hjälpa dig med frågor om hur du på bästa sätt kan  ta hand om dina fötter.

Arvika i Värmlands län

Arvika är en tätort i Värmlands län i södra Sverige. Tätorten har cirka 12 000 invånare och ligger vid Klarälven, som är en del av Göta älvs vattensystem.

Arvika är känt för sin vackra natur och sin rika kulturhistoria. Staden har en lång tradition av jordbruk och skogsbruk, och den har också en stark turismsektor.

En av de största turistattraktionerna i Arvika är Arvika Museum, som visar upp en mängd olika utställningar om lokal historia och kultur. Museumet ligger i en gammal bondgård från 1700-talet och har också en liten kafé.

Arvika är också hemvist för Arvika Konsthall, som är en av Sveriges ledande konsthallar. Konsthallen har en mängd olika utställningar av konst från hela världen, och den arrangerar också olika evenemang och aktiviteter.

Arvika är också en populär plats för utomhusaktiviteter, med en mängd olika vandringsleder och cykelleder i området. Staden har också ett eget friluftsmuseum, Arvika Friluftsmuseum, som visar upp olika byggnader och anläggningar från lokal historia.

Arvika har också en aktiv kulturscen, med en mängd olika evenemang och aktiviteter året runt. Staden har en egen teater, Arvika Teater, som har en mängd olika föreställningar, inklusive teater, musikaler och konserter. Staden har också ett eget bibliotek och en mängd olika konstgallerier.

Arvika är också en populär plats för sport och fritid, med en mängd olika anläggningar och evenemang. Staden har en stor ishall, Arvika Ishall, som är hemvist för Arvika Hockey, en av Sveriges mest framgångsrika ishockeylag. Staden har också ett eget gym och en mängd olika idrottsanläggningar.

Arvika är en trevlig och välkomnande stad med mycket att erbjuda både invånare och besökare. Staden har en rik historia och en vacker natur, och den har också en mängd olika kultur- och fritidsaktiviteter