Fotvård

Fotvård Mora

Ingegerds Fotvård Norelundsvägen 20, 792 51 MORA
Telefon: Tyvärr, jag kunde inte hitta något telefonnummer.

Marias fotvård Bryggargränd 3, 792 31 MORA
Telefon: 0250-382 621

Fotidyllen Maria Strandberg Myrgatan 3, 776 30 HEDEMORA
Telefon: 0225-101 932

Helen´s Fotvård Utmelandsvägen 3, 792 36 MORA
Telefon: 070-355 35 003

Mora Fotklinik Koknäppargränd 12, Mora, 794 31 ORSA
Telefon: 0250-419 204

Angelika Skye Myrgatan 3 BV, 776 90 Hedemora
Telefon: 0225-101 935

Jennis Fotfix Gussarvsgatan 24A, 776 30 HEDEMORA
Telefon: 070-677 46677

Fotfin medicinsk fotvård Hedemora Kyrkogatan 2, 776 30 Hedemora Telefon: 070-324 41 108

Så Fotvård Åsgatan 57, 77631 Hedemora
Telefon: 073-842 91 089

 

Fotvård Mora

Här på Fotvård Mora sidan, kan du jämföra Fotvårdare i Mora och i dess närhet.
På sosdalafotvard.se informerar vi om vilka Fotvårdare som finns i Mora
och om vad en Fotvårdare kan hjälpa dig med. Här på Fotvård Mora sidan, hittar du flera mottagningar i Mora som erbjuder Fotvårdsbehandling.

Vad har Fotvårdare i Mora i dalarna för snittbetyg?

I nuläget finns det inga omdömen på Fotvårdare i Mora.
Lämna gärna ett omdöme om just din kiropraktor i Mora så att fler patienter kan hitta rätt vård!

Vilken Fotvårdare är bäst i Mora?

Eftersom det inte finns några omdömen på Fotvårdare i Mora idag så är det svårt att säga vilken som är bäst. Du kan till exempel jämföra öppettider eller adress, för att se vilka kiropraktorer som passar bäst för just dig.

Vilka Fotvårdare i Mora har öppet på kvällar och helger?

Idag finns det inga Fotvårdare i Mora som har öppet på kvällar eller helger. Om du vill nå en Fotvårdare på kvällen eller på helgen kan du prova att utöka din sökning på sosdalafotvard.se.

FAQs

 • Vad är Fotvård?

Fotvård är vård av fötterna och kan innefatta både hälsovårdande och estetiska behandlingar. Det kan inkludera att ta hand om förhårdnader, hälsprickor, fotsvamp, nageltrång och andra fotrelaterade besvär. Behandlingen kan utföras både hemma och på klinik, och det finns både medicinsk fotvård och estetisk fotvård. Medicinsk fotvård är mer inriktad på att lindra fotbesvär och sjukdomar, medan estetisk fotvård fokuserar på att göra fötterna fina och fräscha

 • Hur kan  fotvård hjälpa mig?

  Fotvård kan hjälpa dig på flera sätt:

  • Förebyggande av åkommor: Regelbunden fotvård kan förebygga olika fotrelaterade problem som liktornar, nagelsvamp, och fotvårtor.
  • Behandling av befintliga tillstånd: Medicinsk fotvård kan behandla tillstånd som diabetesfötter, missfärgade tånaglar, och nageltrång.
  • Ökad komfort: Att ta hand om dina fötter kan minska smärta i hälen, framfoten, och tårna samt förbättra allmän fotkomfort.
  • Förbättrad hygien: Fotvård kan även adressera problem som fotsvett och dålig doft, vilket bidrar till bättre fot- och allmänhygien.

 

 • Vad kan jag förvänta mig under en fotvårdskonsultation?

Under en fotvårdskonsultation kan du förvänta dig följande resultat:

 • Fina fötter: Dina fötter kommer att bli lena och fina.
 • Nagelvård: Naglarna klipps och poleras1.
 • Reducerade problem: Förhårdnader och tjocka naglar reduceras2.
 • Individuell frekvens: Hur ofta du bör komma på fotvård varierar beroende på dina specifika behov och eventuella fotproblem. Det är bäst att rådfråga med klinikens personal för personlig rådgivning.

Det är viktigt att notera att frekvensen för fotvårdsbesök kan skilja sig åt beroende på individuella omständigheter och eventuella fotrelaterade bekymmer.

 

 • Är Medicinsk fotvård säkert?

 • Medicinsk fotvård är generellt säker när den utförs av en kvalificerad fotterapeut. Man kan förvänta sig “Lena fina fötter och klippta och polerade naglar” efter en fotvårdsbehandling, samt att förhårdnader och tjocka naglar kan reduceras. Det är dock viktigt att rådfråga med en fotterapeut för att få en behandling som är anpassad efter dina specifika behov, särskilt om du har några bekymmer med dina fötter. En professionell fotterapeut kan ge dig råd om hur ofta du bör få fotvård baserat på ditt individuella tillstånd.

 

 • Behöver jag en remiss för att besöka en fotvårdare ?

Nej, du behöver inte en remiss för att besöka en fotvårdare. På den här sidan kan du hitta information om olika fotterapeuter och fotvårdskliniker i Sverige, samt de tjänster de erbjuder. Du kan söka efter fotterapeuter i ditt område och boka tid direkt utan remiss. Sidan listar också vanliga fotproblem som fotterapeuterna kan behandla, såsom liktorn, nagelsvamp, fotvårtor, och mer.

 • Vad Kan en fotvårdsbehandling hjälpa mig med ?

En fotvårdsbehandling kan hjälpa dig med flera saker för att förbättra fotens hälsa och välbefinnande. Här är några av de huvudsakliga fördelarna:

 • Lena fina fötter: Behandlingen syftar till att ge dig mjuka och välvårdade fötter.
 • Klippta och polerade naglar: Dina naglar blir noggrant klippta och polerade.
 • Reducerade förhårdnader och tjocka naglar: Behandlingen hjälper till att minska förhårdnader och göra tjocka naglar tunnare.
 • Individuell rådgivning: Beroende på dina specifika behov kan du få råd om hur ofta du bör genomgå fotvård.

Det är alltid bäst att konsultera med en fotvårdsspecialist för att få en behandling som är anpassad efter dina unika behov.